Abrilar Torkade Ivy Leaf Extract hostmedicin för barn – vuxna omdöme

Detta är den enda alkohol fri, sockerfri, färgämnen gratis, välsmakande och icke-lugnande hostmedicin som min man kunde hitta på apotek apotek. Det var det enda säkra hostmedicin som jag kunde använda under min graviditet.

Jag hade haft tur att inte ha några sjukdomar under min graviditet förutom att en gång när jag drabbats av en dålig hosta. Jag var väl i min 8: e månaden och med varje hosta jag skulle känna som om jag krama min bebis i magen. Jag var alltför försiktig med att ta någon medicin, som jag inte vill överföra några oönskade ingredienser till mitt barn.

De vanliga hosta sirap laddades med alkohol och
icke-sedativa som laddades med koffein och jag var undvika dem båda.

Jo, min hosta och ont och jag var tvungen att göra något. Jag var på väg att ringa doktorn för ett möte när min make gick in med Abrilar torkade Ivy Leaf Extract hostmedicin och nämnde att apotekaren hade rekommenderat det som den säkraste hostmedicin.

Jag tog den gula pappkartong från honom att kontrollera uppgifterna. Jag blev lättad över att se omnämnandet av alkohol fri, sockerfri, ingen färgämnen påståenden. Det nämns också angenäm smak och icke-lugnande.

Det påstås att upplösa slem, slappna av luftvägsmuskler och lindra hosta det var precis vad jag ville i det ögonblicket.

   • Ingrediensförteckningen hade bara två ingredienser, torkad Ivy Leaf extrakt och sorbitol. Det hade tydliga tecken på doseringen beroende på ålder.

    Inuti lådan var 100ml glasflaska med en praktisk mätkopp lätt att hantera plastlocket. Det fanns också en bipacksedel broschyr med detaljerad information och instruktioner. Det påstår sig ha några biverkningar förutom en milt laxerande effekt hos vissa personer på grund av sorbitol innehåll. Man nämner också att det inte interagerar med andra läkemedel.

    Jag hittade medicinen mycket mild. I själva verket så mild att jag tvivlade det kommer att fungera. Smaken var naturläkemedel men inte obehaglig och jag inte känner tycka om munkavle eller

    något.

    Jag ville hjälpa till att lindra min hosta men inte lika snabbt som andra regelbundna hostmediciner som Benadryl men det var tillräckligt effektiv. Och just nu vad betydde vad som jag använde något säkert. Det tog ungefär tre dagar för hosta helt klara upp.

    Priset på sirap är mycket högre än de vanliga som vid S $ 8,80. Men ändå är det billigare än att betala ett besök till läkaren. Och det är bra att veta att det är ett säkrare alternativ över disk medicinering för mindre hälsoproblem.

    Jag rekommenderar denna hostmedicin till alla som är ute efter en säkrare alternativ att behandla hosta särskilt gravida kvinnor och små barn.

    Tillverkas av Dabur India Limited, en känd pharma som specialiserat sig på ayurvediska formuleringar. Detta är en ayurvedisk formulering för torr hosta, halsont och övre andnings trac störningar. Den innehåller ayurvediska element som Tulsi, Jasti madhu (honung), adrak (ingefära) och olika örter. Har en mycket söt honung sirap som smak och är.

    Alla vet hur illa torrhosta kan få, konstant hosta och klåda i halsen gör livet riktigt olycklig. Det en av de situationer som var du är helt hjälplös och kan inte göra något för att lugna dig från irriterande klåda i halsen. Jag försökte många hosta.

    Din användning av denna webbplats accepterar Villkor & Betingelser
    Integritetspolicy

    www.reviewstream.com

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    5 × fyra =