AFC playoff bild Vilka lag kan konkurrera med patrioterna klappar predikstolen

AFC playoff bild: Vilka lag kan konkurrera med patrioterna?

AFC playoff bilden tar form och, uppriktigt sagt, verkar det som bara en eller två frön är fortfarande tillgängliga på grund av AFC South och AFC North är fruktansvärt år.

Patrioterna har fullständig kontroll över AFC East och cruising mot en bye vecka. Patrioterna har head-to-head segrar över Texans och Steelers och kommer att möta upp mot Ravens i vecka 14. Något mindre än # 2 frön skulle vara chockerande vid denna tidpunkt.

De Texans leder AFC South och är tyst medelmåttig. De har segrar över Chiefs, Lions och Colts- alla lag i slutspelet bild- men har stryk av patrioter, vikingar och Broncos. Colts och jättar är under 0,500, men skulle kunna göra slutspelet om Houston sviktar ner backstretch i sina spel mot anfallare, Packers, Colts, Bengals, och jättarna.


AFC North är en kollektiv 3-13-1 container eld sedan vecka 5, med två av dessa tre segrar kommer mot andra lag i AFC North. Den ensamme yttre seger var Steelers vecka 5 seger över Jets. Way to go, Jets.

Patrioterna är den enda goda AFC laget öster om Mississippifloden, men AFC West kommer att kämpa för att försvara sin krona i slutspelet. Anfallarna knackade av Broncos och har 7 segrar tillsammans patrioterna. Cheferna slå anfallarna i vecka 6 och har 6 segrar. Broncos är den försvarande Super Bowl Champions med det bästa försvaret i konferensen och har också 6 segrar.

Så Texans kan eller inte kan representera AFC South och AFC North är fortfarande hänger i luften, men du kan vara ganska säker på att patrioterna och AFC West kommer att kämpa för att representera AFC i Super Bowl.

1. (7-1) Patriots. New England rankas 6: ai poäng för per spel, 3 i poäng mot per spel, och 1: ai punkt skillnaden per spel.

2. (7-2) anfallare. Oakland brottet rankas ett hår framför patrioterna i 5: e i leden för per spel. Den försvars leden 21 i punkterna tillåtet per match, 27 i varv tillåts per spel, och 31 i varv tillåts per spel. Patrioterna rankas i den övre halvan av ligan i dessa rankningar. Oakland försvar kommer att bli dess undergång.

3. (5-3) Texans. Houston har en fantastisk försvar som rankas 4: ai ligan den 3 nedåt och 5 i varv tillåts per spel; de rangordna 11th i leden tillåts per spel. De Texans är spegelbilden av anfallarna som de rankas i botten två eller tre av de offensiva statistik, inklusive poäng och varv per spel.

5. (6-2) Chiefs. Kansas City har en topp 10 försvar och en genomsnittlig brott ledningen med resten av de patrioter konferens rivaler som möjligen det största hotet. Alex Smith är förmodligen den 3: e bästa quarter i AFC slutspelet, bakom Tom Brady och Derek Carr. Smith gör inte tillräckligt spel i fältet för att vara något mer än en viltvårdare med exceptionell rinnande förmåga, men det skulle kunna vara tillräckligt mot de flesta AFC playoff lag.

Till Chiefs fans som inte håller med min skämt som Alex Smith inte kasta ner i fältet. pic.twitter.com/NFvt87Nuhu

6. (6-3) Broncos. Denver är ganska mycket i samma båt som Texans och Ravens, men med en bättre försvar och mycket mer talang på offensiven skicklighet positioner. Broncos kunde gå igenom en quarter förändring under de kommande veckorna som Trevor Siemian är en av de nedersta 10 quarter i NFL.

I jakten: (4-4) Dolphins (4-4) Steelers, (4-4) räkningar, (4-5) Colts, (4-5) Laddare (4-5) Bengals.

Just nu finns det tre playoff lag med försvar som rankas i topp 10 i leden tillåts per enhet, med quarter som rankas i botten 10 i passer betyg (Broncos, Ravens, Texans). Det finns en fjärde laget som också rankas i topp 10 i leden tillåts per enhet, men åtminstone de ihop det med ungefär som genomsnittet för brott som du kan få (Chiefs). Du har också den omvända i ett team med en topp 10 brott och en botten 10 försvar (anfallare).

Och sedan finns patrioterna med sin topp 10 brott och topp 10 försvar, med sin MVP-kaliber quarter och Hall of Fame huvudtränare. Både chefer och Raiders har anspråk på listor som bäst konkurrerar med patrioterna. De skryter våldsamma defensiva fronter, vilket är det bästa sättet att störa Patriots brottet, och de har komplementära brott att spela 60 minuters spel.

Men inget annat lag i konferensen är så fullständig som patrioterna.

Tidigare Ravens WR Steve Smith Sr förklarar hur Patriots försvarare besegra mottagare innan snäpp

 • Eagles GM Howie Roseman förklarar varför han handlas CB Eric Rowe till patrioterna

 • SE: Dolphins frustration med Patriots QB Tom Brady fångas på band

 • 2017 NFL 1: a omgången Mock Utkast: Patriots stärka pass rush, corner eller kör ryggen

 • New England Patriots länkar 1/06/17 – Bill Belichick hammare hem, ”Nästa lördag kväll”

  Hitta Biljetter

  NFC medborgare @ New England Patriots

  Från vår sponsor Stubhub Logo

  Team Shop

  Denna artikel har en komponent höjd av 22 sido storlek är lång.

  Laddar kommentarer.

  © 2017 Vox Media. Inc. All Rights Reserved
  Sport uppgifter © STATISTIK 2016

  • tweet
  • dela med sig

  www.patspulpit.com

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  16 − 5 =