Air Arms T200 Sporter luftgevär, Target Sevärt

Air Arms T200 Sporter luftgevär, Target Sevärt

Rulla över bilden för att zooma in

Välj ditt val

Kaliber: 0,177" (4,5 mm), lager: Hardwood, Handtag: Ambi, Air Arms T200 Sporter luftgevär, godkänd för Sporter Class

För att tjäna Bullseye Bucks, se till att du är inloggad på ditt PyramydAir konto när du skapar denna länk.

 • Beskrivning
 • Specifikationer
 • Recensioner
 • Q & A: 11 har svarat på frågor
 • PCP Hookup

2015 Best Seller

 • 2013 Best Seller

 • 2012 Best Seller

  • Luft Arms T200 Sporter luftgevär
  • förladdad pneumatisk
  • Ett enda skott
  • Bolt-action
  • Globe främre sikte (inklusive insats set)
  • Aluminium muzzlebrake har en laxstjärt, och den främre sikte glider in i den
  • Fullt justerbar diopter bakre sikte
  • 2-stegs justerbar avtryckare justerar också för position
  • Ambi trä lager (kan inte kopplas cocking blixt från en sida till en annan)
  • Rutig pistolgrepp
  • 08/03" optik skena
  • DIN adapter ingår (ta bort tank från pistolen, fästa DIN adapter för att fylla källa och skruva tank i DIN-adapter)
  • 2700 psi (190 bar) max fyllningstrycket
  • Avsedd för 10-meters skytte
  • Godkänd för Sporter klass tävling
  • Made by CZ Brno, distribueras av Air Arms
  • Inkluderar 4 främre sikte insatser (4.4mm, 4,0 mm, 3,8 mm och 2,6 mm öppningar)
  • Vår tech avdelning har gett dessa anvisningar om hur du ändrar din 7-joule gevär till nästan 16 joule (det är en två-stegsprocess):

   Luftöverföringsporten justering är rätt under 16-joule max linje i den 6: e bilden som visas på denna sida. Det finns en liten knapp skruv med en 2 mm Allen huvud där. När det skruven tas bort, kan du få en ännu mindre uppsättning skruv som kan vridas ut med en 1,5 mm insexnyckel. Vrida skruven moturs ökar luftflödet från ventilen till pipan.

   Den andra korrigeringen är i den bakre delen av mottagaren, som ligger precis under bulten. Beståndet måste tas bort för denna justering. Det kräver användning av ett speciellt verktyg som kommer med din pistol.

   Denna skruv är representerad i CZ manualen (som också är kopplat på denna sida) som del nummer 22. Turning denna medurs tillför spänning till hammaren våren. Sätt lager tillbaka på din pistol. Du är klar!

   Du kommer aldrig att ångra att köpa en Air Arms luftgevär! Vapnen är kända för sin kvalitet och noggrannhet. T200 Sporter ger dig exakt precision. om du gör din del, kommer denna luft gevär leverera spektakulära resultat på mål!

   Andra produkter av Air Arms

   Unit Converter för luftgevär Mätningar

   Var detta omdöme till någon hjälp?

   Saker jag gillade. Detta gevär i det mesta är absolut perfektion för pengarna. Som förväntat av CZ valnöt lager är vacker, och kontrollen i greppet är mycket trevligt. Finishen på mottagaren är mycket trevligt och blåelse på pipan är djup och fyllig och jämn. Den utlösande bröt rent, men lite tyngre än väntat (se mer du bör veta sektion för skjut hicka). Eldningscykeln är mycket smidig. Mitt gevär åtminstone från en session ive sparken eftersom jag fick det blir 110-115 skott på en fyllning (190-110 bar), har inte chrono’d det ännu att verkligen se hastighetsnummer, som är en mycket trevlig överraskning med tanke på det finnas inte reglerat. Jag gillar verkligen justerbarhet av avtryckaren (framåt och bakåt) Jag har flyttat det hela vägen tillbaka och mitt finger sitter på bladet perfekt. Pistolen har också ett redan installerat anchutz typ järnväg i för slut en fin touch jag visste inte om det kommer att passa framtida bruk perfekt.

   Saker som jag skulle ha förändrats. Siktet jag fick med pistolen är en dålig jag tror jag kan inte noll den och när den slutligen komma nära noll jag skjuta en grupp och det är på den andra sidan av målet. Även de extra insatserna för kornet inte passar rätt och jag har haft att lämna kanterna ner så att de kommer att fungera. Siktet sitter låg för en effektiv och konsekvent kinden svetsa, du måste tvinga ner huvudet för mycket att se genom synen. De skulle fungera så mycket bättre om de satt 1/2"-3/4" högre. Fyllning: Jag har inget emot att cylindern måste tas bort för att fylla pistolen är det bara att fylla från en pump måste du köpa en $ 50 adapter för att göra det. Jag har också en känsla av mässing kontakt som kom med pistolen var mis-maskinbearbetade. Den lilla kullagret i avgasning hamn Lör djup och skruven skulle hålla ner för att täta porten. Jag hamnade styckning ett Allan skiftnyckel "förlänga" skruven och försegla porten. För kostnaden för pistolen skulle du inte tror att detta skulle hända. Jag skulle också vilja se en mer detaljerad beskrivning av att fylla denna pistol tillsammans med fyllnadsproblem läggs till felsökning och en bättre beskrivning av trigger justering.

   Vad andra bör veta. Du kommer att få kvalitet direkt ur lådan, är det samma om inte bättre att CZ 455 varmint som jag äger. Jag har bara skjutit RWS Meisterkuglen gevär 8.2gr igenom den och inga avgörande resultat ännu men jag kommer att uppdatera när jag vet. Om du vill ha en mycket jämn första etappen, med en skarp ljus eller tung andra steget du kommer antagligen behöva göra några trigger justeringar. Mina hade ett litet problem där avtryckaren tycktes vara fastnat i något, men som du skulle sätta press på det, skulle det klickar sedan det första steget skulle vara jämn och det andra steget skarpa, jag vet inte vad som orsakade detta, men efter justering det gick bort. Pistolen levereras med avtryckaren inställd på omkring 3lbs, kunde jag justera den ner till 1.75lbs och förblir säkra. Specifikationerna säger loudness är bara en 2 men inne i ett hus eller en liten byggnad jag kommer att behöva säga att det är faktiskt närmare 4. Jag skulle rekommendera öron pro om du kommer att skjuta inne, utomhus bör du vara fina.

   Av William från USA på 2016/08/03

   Brandon, Du kan prova ett par BKL 167 riser för sevärdheterna. Jag har personligen sköt T200 och upplevt samma sikt problems.I är också överväger allvarligt, en T200 för min personliga samling och kommer definitivt vill han BKLs för gruvan. Luftgevär spymaster.

   Totalbetyg 5.0 5.0

   Valuta för pengarna 5,0 5,0

   Var detta omdöme till någon hjälp?

   Saker jag gillade. Extremt noggranna, lätt att använda, stort värde för pengarna.

   Saker som jag skulle ha förändrats. Kanske lite längre längd drag.

   Totalbetyg 5.0 5.0

   Valuta för pengarna 5,0 5,0

   Var detta omdöme till någon hjälp?

   Saker jag gillade. Exakt, rimligt pris och bekväm att skjuta. Justerbar effekt uppgradering.

   Saker som jag skulle ha förändrats. Ingenting vid denna tidpunkt

   Vad andra bör veta. Jag köpte två av dessa gevär, de är båda ett konstverk och ett instrument för noggrannhet. Timmar av njutning redan. Och ja min fru är skyldig den andra.

   Visa andra recensioner Skapa en online-recension och dela dina tankar med andra kunder

   Har du en fråga? Fick ett svar?
   Logga in, ange sedan din text.

   • Thurman från USA frågade:

   Min klubb har tre av dessa, varit stora gevär – tills nu. Air cylinder läcker genom mätaren, blåser gauge ansikte bort och alla luft läcker ut. Eventuella reparationer som det?

   Innebär detta vapen kommer med en justerbar kind pjäs?

   En annan John frågar: Kommer repeater mekanismen plats på T200 Sporter? Som förutsätter att 0,177 magasinet är densamma som den 0,22. Kan jag sätta ihop en 0,177 repeater?

   För att fylla din PCP pistol:
   1.Pick en luftkälla som visas till höger
   2. Om en adapter behövs kommer ett visas
   3.Add både till din kundvagn att fastna upp

   Air Arms T200 Sporter luftgevär, Target Sevärt med DIN-kontakt (5M)

   Att börja om återställning klick

   Tankfyllnings kalkylator

   • garanti~~POS=TRUNC period~~POS=HEADCOMP
   • Frakt tidsram
   • Utbyten / Återbetalning
   • servicepolicy
   • Gratis frakt
   • Leveransrestriktioner

   Gå med sändlistan Pyramyd Air och få 10% rabatt på nästa inköp. Våra e-postmeddelanden är fyllda med nya produkter, erbjudanden, tjuvtitt, tips och tricks, tävlingar och mer – registrera dig idag!

   Luftgevär säkerhet är ingen tillfällighet. Du måste vara 18 år eller äldre för att köpa någon luftpistol eller luftgevär i vår butik. Klicka här för att läsa om korrekt luftgevär och airsoft pistol säkerhetsåtgärder.

   Kundsupport

   Shopping Tjänster

   Säkra Shopping

   Kontakta oss

  • Pyramyd Air 5135 Naiman Parkway
   Solon, OH 44139
   Telefon: 1-888-262-4867
   Fax: 1-216-896-0896
  • Copyright © 1999-2017 Pyramyd Air. Alla rättigheter förbehållna.
   Alla andra angivna varumärken, upphovsrätt och varumärken tillhör sina respektive ägare.

   Varukorgen Artiklar

   Källa: www.pyramydair.com

   Kommentera

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

   sjutton − fjorton =