ARMA 3 Windows spel – Mod DB

ARMA 3 Windows spel - Mod DB dem, samma förARMA 3 Windows spel

handlingen:

Överleva, Adapt, Win
Efter år av intensiv krigföring mot östra arméer, har Europa blivit den sista stativet för misshandlade Natos styrkor. På gränsen till att drivas i havet, inleder Nato kommando på en mest desperat åtgärd. I hopp om att gripa vad som verkar vara en väl bevarad militär hemlighet, är Operation Magnitude lanseras. En liten grupp av specialstyrkor och forskare skickas till en ö i Medelhavet djupt bakom fiendens linjer. Emellertid är uppdraget äventyras och task force förstörd, lämnar Cpt. Scott Miller spolats iland på fientliga ön. I hans försök att utföra uppdraget, kommer han att möta farorna med modern krigföring, en oförsonlig miljö, och konsekvenserna av sina egna beslut.

  • Överleva i den rika & autentisk miljö
  • Anpassa till den oöverträffade erfarenhet av modern mark bekämpa
  • Vinna den öppna & story-driven kampanj


Kombinera styrkan i sina föregångare med förbättringar radikala motor ger Arma 3 en unik upplevelse av sandlåda orienterad bekämpa gameplay i den mest detaljerade miljön i serien.

Nyckelfunktioner:

  • Enspelarkampanjen – utvecklas från en ensam byte till en militär befälhavare i den öppna & story-driven kampanj.
  • fordon & vapen – kontroll mängd flygplan, fordon och fartyg med noggrann simulering, skjuta från allt från pistoler till de sofistikerade vapenplattformar.
  • Customizable soldat Load – Välj din uniform, montera ditt vapen kit, ändra loadout, få belastas.
  • fysisk simulering & förbättrade animationer – utnyttja PhysX ™ stödja fordons simulering i spelet interaktioner och den förnyade animation system.
  • Rik & autentisk miljö – utforska den oöverträffade modern markstridserfarenhet inställd på autentiska Medelhavet ön modelleras från verkliga geografiska data.
  • flerspelar – utmana både kooperativ & konkurrenskraftiga scenarier med fullt stöd av dedikerade servrar för både Windows och Linux.
  • helt töjbara & moddable – design & skapa otaliga anpassnings scenarier med hjälp av intuitiva & lätt att använda uppdrag redaktör.

Neutral Stalker bränning AKS i Celebra

Omslagsbild av partiet i dag tid

Stalkers ger underhållning för varandra

Spelare kan hålla tal och många tog upp samhället med innerliga känslor – gärna spela med människor som de har blivit vänner med nätet. Naturligtvis – inte eveyone var så rörd, men dessa stunder och inlägg var rörande att se och läsa.

Sådant är livet i zonen haha. Och i Arma 3.

Bara några saker Eaglke har gjort, hoppas ni är inte alltför arg på mig.

Tredje person läge inte hör hemma i en Milsim! Vad fan tänkte du, BI? Ingen ******* spelar Hardcore servrar, och jag vill ha en ordentlig ARMA erfarenhet inte någon 3: e person vägg sitter Xray ********.

Det här är en "militära simulator" spel och ännu finns det inga taktik som någonsin använts. Endast den 3: e person fusk strategi. Patetisk.

Jag vet inte om någon här har stött på detta.
men varje gång jag spelar arma 3 Jag får ett felmeddelande som säger att min video förare har kraschat och återhämtat sig.
Jag vet inte vad som orsakar det och försökte allt.

Intel Core i7 2700 4 kärnor, flertrådade @ 3.50ghz
NVIDIA GeForce GTX 580 OC || TWINFROZR Edition
8GB RAM
Windows 10 PRO 64 bitar

Försök att uppgradera till en GTX 600 och uppgradera ur förare

Detta spel är bra, långt ifrån perfekt, men bra. Om du inte gillar det, då spelar inte det. A3 är som BF1 + 2 eller Source, kan du mod det lätt, både gemenskap och BIS utvecklare är villiga att hjälpa dig mod. I min bok är det och häftigt spel. Och det är sant att optimering behövs, men om du har låg end PC då måste man undvika det, samma som du behöver för att undvika BF4.

Stencil skuggor dödade glädje av att spela ett sådant spel 🙁

Få en gratis Steam presentkortet på http://steamgifts.eu/ Det fungerar verkligen!

nu till devs varför de är en av de worstest ute:
– utvecklingsteamet bara fastställande mindre buggar, och göra små optimeringar men ger spelet en stor FPS uppsving genom att tillsätta rätt multi-core / multi-threading stöd inte hända.
– utvecklingsteamet Did not fast många AI problem och nu killen som arbetar på VCOM AI, fast AI körning som inte fastställdes av någon BI dev i 13 år! Jag kan inte tro att en modder måste fixa vad BI Did not fast i så lång tid.
– BI bryr när folk stjäl och säljer mods och jag kommer att förklara varför i samhället delen:

Är du en av dessa barn som tror CoD spel är bäst?

dina gillar 7 månader för sent till detta så ja

Dude ******* chill.Maybe det är dåligt för dig men för några av oss, är det good.I medelvärde, nästan allt du angav här är inte ens stora problems.I menar, vem bryr sig om en * ****** damm? även du kan göra storskaliga strider i editorn, gjorde bara en strand landning med två LCAC med 75 soldater i varje them.And ca 50 defenders.You inte förvänta sig en storskaliga operationer som 1000 vs 1000.The världen skulle vara så laggar med dessa spelare, fordon etc som spelen försäljningen kommer suffer.Very dåliga resultat? jag får 40 fps minimum på min GTX870M.And detta är en bärbar dator grafikkort, på mycket höga inställningar!

Och ARMA 3 är 64-bitars btw.BI rekommenderar även 64-bitars.

tillräckligt många människor och särskilt modders bryr sig om dammar, biljett på feedbacktracker + otaliga theards skapas om dammar och majoriteten säger = vi vill dammar tillbaka.

arma 3 finnas 64bit xD om det skulle vara 64 bit, skulle spelet använda mer än 4GB RAM men det spelar ingen xD

Jag bryr mig egentligen inte om samhället eller vanilj spel. Det finns några bra mods och min dator kan köra spelet väl så va.

varför arma samhället är en av de worstest:
– folk börjar att stjäla mods och försäljning som theyr egen för pengarna. särskilt efter arma tre liv när arma tre liv kom undan med det och BI vidtog inga åtgärder. nu fler och fler människor börjar att stjäla mods eller modeller från andra spel och sälja dem. förra gången, var en fransk liv mod fann att de stal modeller från andra arma 3 modders och sålde dem, samma för ett uppdrag som kan hittas på BI forum och att allt efter de såg BI vidtog inga åtgärder mot arma tre liv.
– många av fanboys är där ute som inte kan acceptera critism mot BI eller arma 3. många samhällsmedlemmar kan inte hantera det när man talar om problemen med arma 3 (i synnerhet när det gäller CPU problem). de flesta medlemmarna i forumet är buttsniffer som har theyr huvud i bohemias ***.

Källa: www.moddb.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =