Bariatric läkarmottagning i San Antonio

BMI av Texas erbjuder Top Bariatric kirurgi i San Antonio
Nyheter och händelser för San Antonio tyngdförlustläkarmottagning

Vår vision

Omdefiniera vård genom att skapa meningsfulla relationer och erfarenheter med våra patienter och samhället i syfte att övervinna fetma och metabola sjukdom främja bättre hälsa och en bättre livskvalitet.

Om du är som de flesta människor, är du antagligen oerhört frustrerad och trött på att hantera övervikt. Du har förmodligen försökt varje diet ut där och kanske haft viss framgång, men bara har inte kunnat nå långsiktig framgång. Vårt omfattande program kommer att ge dig de verktyg du behöver för att gå ner i vikt du vill ha och att behålla den.


Eftersom varje patient är unik, strävar vi efter att utforma ett anpassat program för att möta behoven hos varje individ. Att ha kunskap om en övervikt medicinspecialist, Dr. Jenny Seger, har vi en unik möjlighet att ge mer fullständig viktkontroll och wellness services än de som finns i andra metoder.

Vårt uppdrag

BMI av Texas finns att tillhandahålla innovativ och omfattande medicinsk och kirurgisk vård till patienter med fetma och metabola sjukdomar. Vi är dedikerade till att skapa en varaktig samarbete med patienter i syfte att säkerställa deras långsiktiga framgång. Vi åtar oss att ge sådan vård i en stödjande, medkännande, och skuld-miljö.

När det gäller Texas fetmakirurgi, är det vårt mål att inte bara hjälpa dig att nå dina mål viktminskning utan att förbättra din hälsa och livskvalitet. Vi ser fram emot att samarbeta med dig på din resa till ett friskare dig!

Viktminskning
kirurgi Alternativ

Källa: www.bmioftexas.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 19 =