BBC Food – recept – Stress-gratis komplett engelsk frukost

BBC Food - recept - Stress-gratis komplett engelsk frukost minuter på varje sida tillsStressfri komplett engelsk frukost

Metod

Värm den plana grillplattan på låg värme, ovanpå 2 ringar / flames om det passar, och borsta sparsamt med ljus olivolja.

Koka korvarna först. Lägg korvarna till den heta grillplattan / den coolaste delen om det finns en och låt koka sakta i ca 15-20 minuter, svarvning ibland, tills de är gyllene. Efter de första 10 minuterna, öka värmen till medium innan laga de övriga ingredienserna. Om du kämpar för utrymme, helt laga korv och hålla varm på en tallrik i ugnen.

Klipp några små skär in i fett kanten av bacon. Plats bacon rakt på grillplattan och stek i 2-4 minuter på varje sida eller tills önskad knaprighet uppnås. Liksom korv, kan den kokta bacon hållas varm på en platta i ugnen.


För svamp, borsta bort eventuell smuts med en bakelse borste och trimma stjälken nivå med svamp topp. Krydda med salt och peppar och ringla över lite olivolja. Placera stjälk uppåt på grillplattan och koka i 1-2 minuter innan du slår och matlagning för ytterligare 3-4 minuter. Undvik att flytta svamparna för mycket medan matlagning, eftersom det släpper naturliga juicer, vilket gör dem fuktig.

För tomater, skär tomaterna över centrum / eller i hälften på längden om du använder plommontomater. och med en liten, vass kniv bort det gröna ”ögon”. Krydda med salt och peppar och ringla över lite olivolja. Placera cut-sidan nedåt på grillplattan och tillaga utan att röra i 2 minuter. Vrid försiktigt över och säsongen igen. Koka i ytterligare 2-3 minuter tills de är mjuka men fortfarande håller sin form.

För Blodpudding, skär Blodpudding i 3-4 skivor och ta bort huden. Placera på grillplattan och koka i 1 ½-2 minuter på varje sida tills något krispiga.

För ”riktiga” stekt bröd är det bäst laga det i en separat panna. Helst använder bröd som är ett par dagar gamla. Värm en stekpanna till medelvärme och täcka basen med olja. Lägg brödet och koka i 2-3 minuter på varje sida tills krispiga och gyllene. Om pannan blir för torr, tillsätt lite mer olja. För en rikare smak, tillsätt en klick smör när du slår segmentet.

För stekt ägg, bryta ägget rakt i pannan med stekt bröd och låt stå i 30 sekunder. Lägg till en bra smörklick och lätt stänk / tråckla ägget med smör när smält. Laga din favorit scen, årstid och försiktigt bort med en stekspade.

När alla ingredienser kokas, tjäna på varma tallrikar och njuta av direkt med en bra klämma av tomatketchup eller brun sås.

recept Tips

För bäst Engelsk frukost, alltid köpa korv med en hög halt av kött. För bacon, välja mellan ryggen eller randig, rökt eller orökt bacon; i allmänhet, har torr bota den bästa smaken.

Källa: www.bbc.co.uk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 8 =