Black Mage – Super Mario Wiki, Mario encyclopedia571

Black Mage - Super Mario Wiki, Mario encyclopedia571 att rensa en viss uppgiftsvart Mage

svart Mage är en generisk karaktär från de final Fantasy serie av spel, som förekommer i Mario Hoops 3-on-3 och Mario Sports Mix . som utvecklats av Square Enix. som också skapade final Fantasy serie av spel. Han är en av flera tecken från final Fantasy. de andra är Ninja. Vit Mage. Moogle. och Cactuar. Han har en magisk personal som han bara tar ut när man använder sin speciella bilden. Han är klassad som en Tricky spelare, vilket innebär att han gör mycket snabba flyttar till dodge tacklingar.

I Mario Hoops 3-on-3. han är olåst genom att vinna en Gold Trophy i Rainbow Tourney på Normal svårigheter. Ett alternativt kostym kan också låsas upp genom att fylla i Rainbow Tourney på Hard svårighetsgrad. Denna alternativa kostym ger Black Mage en grön och svart färgschema.


The Black Mage, tillsammans med andra final Fantasy tecken tillbaka i Wii uppföljning, Mario Sports Mix. Han är olåst genom att rensa Star Road 3 gånger, vinna Star Cup 4 gånger, eller genom att rensa ett särskilt uppdrag om Mushroom Cup. Hans bästa stat är teknik, medan hans annan statistik är relativt låg.

På en sidoanteckning, Black Mage: s statistik i Mario Sports Mix är identiska med de i Daisy och Waluigi.

Som i Mario Hoops 3-on-3. spelaren kan också låsa upp en alternativ outfit för Black Mage. Här är den upplåst genom att rensa en viss uppgift på Stjärna Cup, rensa Star Road 6 gånger, eller genom att använda Black Mage 20 gånger. Denna alternativa klädsel visar Black Mage sig en röd dräkt och hatt, med en rem läggs på hatten, tillsammans med en gul cape. Outfit detaljer är också annorlunda.

Innehåll

Mario Hoops 3-on-3 Information [redigera]

Mario Sports Mix Information [redigera]

Svart Mage kan använda sin speciella bilden att kortfattat krympa sina motståndare. Han följer sedan upp genom att sikta bollen / pucken på mål, eller på en motståndare.

I basket, är Black Mage en mycket långsam Dunker men hans upplägget drag är unik i det att han kommer att kasta en trollformel, vilket gör basket nästan alltid in i basketkorgen.

I volleyboll, Black Mage fullt laddade skott flyttar ganska snabbt, samtidigt som kröker. Dock kan dessa skott lätt gå out of bounds, vilket skulle göra Black Mage förlora poäng. Han kan också kalla en blixt för att blockera volleyboll skott, men utbudet är begränsat. I stället för dykning, kan Black Mage kasta en brand pass för att fånga en volleyboll som är utom räckhåll. Black Mage eld spell kan sträcka sig upp till 3 meter (gamewise).

I Dodgeball, kan Black Mage avvärja dodgeball angrepp genom att tillkalla en blixt för att blockera dodgeball. Emellertid är detta drag oanvändbart om dodge är utrustad med ett objekt. I stället för dykning, kan Black Mage kasta en brand spell att få dodgeball till honom. Hans full effekt kast ges en extra kurva, som kan användas för att kasta av motståndare.

I hockey, kan Black Mage ta ner sina motståndare genom att slå dem med en blixt i hans kraftfulla kontroll. Om motståndaren är avlägset, kommer han att kasta en brand stava istället. Under laddning bollen han använder sin mörka magi för att göra en kraftfull skott. Eftersom han har bra teknik statistik, kan han retfullt enkelt genom att fejka de målvakter eller göra kombinationer.

Gallery [redigera]

Black Mage konstverk för Mario Hoops 3-on-3.

Svart Mage mugshot i Mario Hoops 3-on-3.

Black Mage s sprite från tecknet välja skärm Mario Hoops 3-on-3.

Magic Red alternativa kläder, vilket kan ses i Mario Sports Mix.

Källa: www.mariowiki.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =