Det tog hela natten att räkna alla röster i Iowa Demokratiska caucus

Det tog hela natten att räkna alla röster i Iowa Demokratiska caucus demokratiska förberedande valmöte, är enDet tog hela natten att räkna alla röster i Iowa Demokratiska valmöte. Här är anledningen.

Förberedande valmöte-goers logga in den 1 februari 2016 i West Des Moines, Iowa. Brendan Hoffman / Getty Images

Även Ted Cruz förklarades den slutgiltiga segraren i måndag natts Iowa republikanska valmöte. Demokratiska tjänstemän oordning genom en stor del av natten för att förklara en vinnare av sina egna.

Det är delvis på grund av resultaten i Demokratiska valmöte var så nära – Hillary Clinton hade 49,9 procent av rösterna till Sanders: s 49,6 procent, ett resultat som Clintons läger som kallas en seger och Sanders läger kallas "virtuell slips."


Men en del av det rån var på grund av saknad resultat från så många som 90 polisdistrikt. som Demokratiska partiet tjänstemän oordning att samla hela natten. De saknade resultat svarade för cirka 5 procent av den totala röst.

Vid tiden partifunktionärer meddelade slutliga stämmer, var resultat från endast en polisstation saknas fortfarande. Men Sanders läger, frustrerad av oordning har ännu inte formellt medgav loppet till Clinton.

Bemannade slakteriområdet orsakas förmodligen kaos

I demokratiska förberedande valmöte, är en person som normalt betecknas i förväg som en "tillfällig valmöte stol" att köra händelsen vid varje polisstation. Under själva valmöte, är dessa tillfälliga stolar då ofta väljs som permanenta stolar, med uppgift att rapportera precinct officiella resultat tillbaka till festen.

Från och med söndag morgon, berättade Sanders kampanjen registret för Des Moines att så många som 137 polisdistrikt hade fortfarande inte ens varit tilldelade temporära valmöte stolar. Den sena scramble ledde tjänstemän från Sanders kampanj för att gräma offentligt att de tillfälliga valmöte stolar utses sent inte hade fått tillräcklig utbildning, ett scenario som skulle kunna ändra resultatet i en sådan snäv lopp.

Partiet förnekade att det hade underlåtit att personal dess område i förväg, men på tisdag kväll det var fråga de två kampanjer för att spåra ner stolarna som borde ha rapporterats saknade resultat.

"Vi har nått ut till kampanjer för att få hjälp i kontakt med stolar för våra framstående lokaler," partiet sade i ett uttalande. "Vi tar inte resultat från kampanjerna. Vi tar dem från stolarna som finns i dessa lokaler."

var den här artikeln hjälpsam?

Golden Globes 2017: Kristen Wiig och Steve Carrell förstört glädjen i animerade filmer. Det var bra.

 • Sherlock säsong 4, episod 2: ”Den liggande Detective" är showen på sitt bästa och sämsta

 • Golden Globes 2017: Ryan Reynolds och Andrew Garfield kyss gjorde Golden Globes bra igen

  Denna artikel har en komponent höjd av 13. sido storlek är medium.

  Det senaste

  Filmen musikaliska slog rekord med sju segrar.

  I sin Golden Globes tacktal, Meryl Streep smällde Donald Trump.

  Varken skådespelare vann en utmärkelse. Men deras Spideypool kyss var stor.

  emma Sten är så bra att hon döljer hur tunn hennes karaktär verkligen är.

  Black-ish stjärna är den första svarta kvinnan att vinna bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie sedan 1983.

  Episoden är en mörk, druggy, twist fyllda thrill ride.

  www.vox.com

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  fyra × 2 =