En guide till att välja en blöjeksem grädde

En guide till att välja en blöjeksem grädde av de bästa som finnsTopp blöja Krämer

Av Heather Corley. Babyprodukter Expert

Heather Wootton Corley är en frilansande skribent och mor med ett aktivt intresse för nya babyprodukter och produktsäkerhet. Eftersom hennes dotter föddes 2001, har Heather navigerat leksaksaffärer, ungar klädbutiker och babyprodukter gångarna på jakt efter den perfekta baby objekt, och nu hoppas att göra de produktbeslut lättare för andra föräldrar, vänner och släktingar till barn från födseln till ålder fyra.

Uppdaterad 25 augusti, 2016.

De flesta barn sluta med en blöjeksem åtminstone en gång innan deras blöja dagar är igenom. Det finns gott om alternativ för krämer, salvor och krämer för att behandla blöjeksem. Vissa föräldrar föredrar att använda en blöja kräm på sina barn för att hjälpa förhindra blöjeksem, för. Dessa blöja krämer är några av de bästa som finns idag.


1. Mormor Els blöjeksem Åtgärd

Köp från Amazon

Mormor Els blöjeksem Åtgärd känns mer som en traditionell blöja salva pågår, men det har en fin, ren doft i stället för läkemedel lukten av äldre typer. Denna blöja grädde kommer i ett badkar, och är mycket solid till att börja med. Värmen från din hand mjukar salvan nog att tillämpa den på barnets hud. Jag föreslår att skumma fingrarna över toppen för att få en liten mängd av denna kräm, snarare än att försöka att ösa upp. Om du vill ha en traditionell blöja kräm som är lite fet för att hålla fukten borta från barnets hud, detta är ett utmärkt val. Ta Amazon rating "

Fortsätt läsa nedan

2. Boudreaux ända Paste

Köp från Amazon

Namnet på denna populära blöja grädde är klumpiga, men denna lösning fungerar snabbt och är lätt att hitta i butikerna. Boudreaux ända Paste kommer i en burk eller tub. Röret storlek är verkligen praktiskt för att kasta i en skötväska. Många mammor som använder denna blöja grädde säga att Boudreaux knuffar Paste är också bra för lugnande andra hudirritationer eller torr hud. Ta Amazon rating "

Mei Mei baby blöja grädde känns lite som en traditionell blöja grädde tack vare zinkoxid i det, men denna milda blöja grädde har även ringblomma olja i den, som är känd för sina lugnande och läkande egenskaper. Denna australiska tillverkade blöja grädde har inga parabener eller petrokemi, heller. Mer "

Fortsätt läsa nedan

4. Naturens Ekologisk blöja Cream

Köp från Amazon

Om du är vegetarian och det är viktigt för dig att hudvårdsprodukter innehåller animaliska produkter, kolla in Naturens Ekologisk blöja grädde. Organisk solrosolja, kakao Smör och hjul fröolja är huvudingredienserna i denna lugnande kräm. Naturens Ekologisk blöja Cream är också fri från parabener och gluten. Ta Amazon rating "

babyproducts.about.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + sex =