Gambel vakte, Bent Oak Quail Farms, Texas 78654

PREDATORS attacke BIRDS

Det blir inga äggförsäljningen på 2016

Bent Oak Quail Farm har lyfta vaktel ca 6 år. Inledningsvis tog jag Bobwhitequail att släppa ut i naturen. Och jag fortsätter att ta upp några fåglar för utsläpp i naturen.

Under de senaste flera år jag har börjat höja Gambels vaktlar och har utvecklat en avelsdjur från flera olika stammar av fåglar. För fem år sedan var det första året för mig att sälja Gambel ägg och höja Gambel kycklingar från mina egna ägg.

Jag tror Gambels vaktel / Gambel vaktel är en av de vackraste vaktel. De är uppkallade efter William Gambel, en naturalist och utforskare som upptäckte fågeln. De finns normalt i New Mexico, Arizona, Kalifornien, Nevada, Utah och Texas.

Gambel vaktel föredrar att gömma sig i snårskog. Och tro mig, de är duktiga på att dölja. De skulle hellre köra än farten när stött på. Men när ett säkert avstånd har åsidosatts, Gambel vaktel bli kraftfulla flygblad kan mycket snabbt täcka korta sträckor.

Gambel vaktel stanna kvar på marken för att mata under dagen. De föredrar att äta blommor, frukter och frön. Min grupp gillar verkligen sallad. På natten de föredrar att hönshus i träd eller buskar.

Ett annat kännetecken för Gambels att värdig att notera är den höga graden av wildness de verkar att underhålla. Jag har haft några av mina fåglar under flera år och de är fortfarande lika vilda agerar som de var dagen de anlände.

Det huvudsakliga syftet för denna webbplats är att främja min Gambel vaktelägg verksamhet. Jag säljer kycklingar och vuxna, när det är tillgängligt, liksom. Kläckta kycklingar för plocka upp på begäran.

E-post eller ringa för att få ditt namn på listan. Betalning vid beställning.

Tack för att kontrollera ut min hemsida. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta mig.

www.gambelquaileggs.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 17 =