Garage Kylskåp Problem

Garage Kylskåp Problem

Om du har ett garage kylskåp kan du uppleva många problem, särskilt om i ett ouppvärmt garage. Det finns många missuppfattningar om kylskåp i garage. Denna sida kommer att klara dem upBefore vi komma igång finns det en sak som jag vill påpeka är kylskåp konstruerade för att arbeta vid eller runt rumstemperatur (67-77 grader). Ironiskt nog, kylskåp göra mycket bättre med varmare temperaturer, än de gör kallare temperaturer, vilket jag kommer att förklara. I grund och botten kylskåp fungerar rättvist upp till cirka 100 grader och ner till cirka 55 grader eller så, men optimala temperaturen är rumstemperatur.


Alla temperaturer som diskuteras på denna sida är i grader Fahrenheit

Behöver en del? Börja här

Alla delar som köpts från AppliancePartsPros.com har 365 dagars inga frågor politik för återvändande. Jag rekommenderar att göra din apparaten delar inköp från dem. Plus AppliancePartsPros.com stöder denna webbplats, så genom att stödja dem din stödja appliance-repair-it.com, hålla den igång för apparaten reparation behov. Skriv bara ditt modellnummer i sökrutan nedan för att komma igång med din apparaten delar köper.

Garage Kylskåp problem-Low Temperature

Springer inte/Inte körs tillräckligt

De flesta kylskåp (med undantag för nyare avancerade kylskåp) styrs av en kall kontroll / termostat i färska livsmedel avsnitt. Vilket innebär att om temperaturen i färskvarusektionen är vid den inställda temperaturen (den kalla kontroll är uppfyllt) hela kylskåpet skär bort. Detta fungerar bra vid högre temperaturer eftersom när temperaturen i färskvaruavdelning får den inställda temperaturen i frysen är mycket kallt. För att förstå allt detta, är det viktigt att känna till färska livsmedel avsnitt kyls av kall luft från frysen på nästan alla kylskåp med några få undantag.

Vad som händer är när omgivningstemperaturen understiger ca 50 grader eller så kylskåpet inte kommer att köra tillräckligt länge för att kyla frysen ordentligt. Detta beror på att kylskåpet inte behöver köra mycket lång tid att kyla färskvaruavdelning för att ställa in temperatur om den omgivande temperaturen är låg.

Sedan när den omgivande temperaturen blir i 30-talet, kommer kylskåpet inte köra alls. Så småningom temperaturen i frysen och färskvaru avsnitt kommer att bli densamma som omgivningstemperaturen.

Så låt säga omgivningstemperaturen har funnits 25 grader under en längre tid. Detta skulle innebära att temperaturen i båda sektionerna skulle vara nära 25 grader. 25 grader är för kallt för färska livsmedel avsnitt och mat kommer att börja frysa. 25 grader är inte kallt nog för frysen och saker börjar tina.

Detta är förvirrande och jag vet att du funderar hur kunde mat frysa i färskvaruavdelning och att tina i frysen om du just sagt att de kommer att vara samma temperatur. Väl dess enkla saker såsom kött och glass måste vara omkring 0 grader för att hålla fryst men saker som skulle vara i färskvaruavdelning såsom vatten, läsk, öl, ägg eller mjölk kommer att börja frysa på 32 grader.

Observera att detta ska ske, har temperaturen måste vara nere under en längre tidsperiod. Om det bara doppar ner nattetid sedan tillbaka upp i dag kylskåpet kan fungera halvvägs ok. Även en del företag gör värmare som korrigerar detta problem i viss utsträckning. De säger att värmaren endast tillåter kylskåpet för att köra ner till cirka 32 grader.

Här allt är normalt.

Källa: www.appliance-repair-it.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =