Git för Windows

Git för Windows

Git för Windows fokuserar på att erbjuda en lätt, infödd uppsättning verktyg som ger alla funktioner för Git SCM till Windows samtidigt som lämpliga användargränssnitt för erfarna Git användare och nybörjare.

git BASH

Git för Windows ger en BASH emulering används för att köra Git från kommando linje. * NIX-användare bör känna sig riktigt hemma, som bash emulering beter sig precis som "git" kommandot i Linux och UNIX-miljöer.

git GUI

Som Windows-användare vanligen förvänta grafiska användargränssnitt, Git för Windows ger också Git GUI, ett kraftfullt alternativ till Git våldsamt slag, som erbjuder en grafisk version av nästan varje Git kommandorad funktion, liksom omfattande visuella diff verktyg.


shell Integration

Bara högerklicka på en mapp i Utforskaren för att komma åt BASH eller GUI.

styrmodell

Om du är intresserad av att bidra till Git för Windows projekt, ta en titt på den nuvarande förvaltningsmodellen. Där roller inblandade i att driva detta projekt ytterligare väg beskrivs i detalj.

felrapporter & funktions~~POS=TRUNC Begäran

Om du har märkt ett fel eller helt enkelt har en idé som du vill se bli verklighet, varför inte arbeta på det? Felrapporter och önskemål om funktioner typiskt lämnas till frågan tracker på vår GitHub förvaret.

Git för Windows SDK. bidragande kod

De Git för Windows SDK är en byggmiljö som innehåller alla de verktyg som behövs för utvecklare som vill bidra genom att skriva kod för Git för Windows.

Titta på teknisk översikt över Git för Windows förpackningar och hur att inkludera ändringarna i dina egna installatör.

Att bidra / uppdatera denna webbsida, se dess Repository.

Git för Windows
Källa: git-for-windows.github.io

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 6 =