Glitter tatuering Kits

Glitter tatuering Kits göra dem med

Hem / Glitter Tattoo Kit

Glitter tatuering Kits

Glitter tatueringar är super lätt att göra. Även barn kan göra dem med våra självhäftande schabloner. Vår kropp Lim är en vattenresistent medicinsk kvalitet lim, så det är perfekt för poolpartyn, sommarfestivaler, dansföreställningar, och speciella evenemang.

Mycket Viktigt – Läs detta innan du beställer Glitter Tattoo Kit innehåller Body Glue

Winter Frakt Information (november till mars / april)

Body Lim kan för närvarande inte levereras till Alaska eller icke-USA-adress. Om Body Lim erfarenheter frystemperaturer, kommer det att bli solid och är permanent förstörd.

För närvarande kan vi bara fartygsskrovet Lim till kontinentala USA och Hawaii. via prioritet eller Express Mail, med hjälp av speciella termiska förpackningar och värmepaket. Våra värmepaket senaste 72 timmarna. Beställningar som innehåller Body Lim kan hållas för en dag eller två för att se till att de inte tillbringar mer än 3 dagar med posten. Destinationer med två-dag sjöfarten kommer bara leverera måndag – torsdag. Destinationer med 3-dag sjöfarten kan leverera måndag – fredag. Om leveransadressen är en företagsadress som är stängd på helgen, vänligen meddela oss så att din beställning inte kommer på lördag.


Om din beställning innehåller Body Lim, måste du välja prioritet eller Express Frakt i kassan.

Kunder som köpte den här köpte också dessa objekt:

Källa: www.amerikanbodyart.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =