Guide Hur man vet om du är en riktig Mermaid Jag är en Mermaid Story & Experience

Guide Hur man vet om du är en riktig Mermaid Jag är en Mermaid Story & Experience min facebook ärGuide: Hur man vet om du är en riktig Mermaid.

Detta är en enkel guide för människor som känner att de kan vara en riktig sjöjungfru.

1. Du har en hel del drömmar om vatten, havet, bäckar, fontäner och så vidare som ett barn, och fortsätter som en vuxen.

2. Du har aldrig haft rädsla för vatten, även som ett litet barn.

3. Du älskar att simma någonstans, men simma i havet är den bästa känslan för dig.

4. Berättelser om sjöjungfrur påverka dig djupt på en känslomässig nivå.

5. Du får en stark längtan att vara nära havet och känner sig frustrerade när du inte kan komma dit.

6. När du simmar du snurra i vatten, och är mycket mer lekfull i vatten än en vanlig människa.


7. Du tycker du inte passar in med de vanliga sociala grupper.

8. Du har svårare att kommunicera dina känslor genom talade ord än en vanlig människa.

9. Du känner en stor närhet till delfiner, sjökor, och tätningar.

10. Du vet i ditt hjärta du har alltid varit annorlunda från normala människor.

Om dessa saker låter sant för dig, kan du vara en riktig sjöjungfru inuti. Inte bara berätta för någon, inte folk förstår och kan håna dig, berätta bara personer som du kan lita på.

Hur man gör drömmar om sådana dröm alltid sätta på hållarna brinner hur jag känner att ingen under står mig och jag vill vara en sjöjungfru men jag hjälpa mina vänner, familj var och en, men min dröm att bli en sjöjungfru känns som om alla i världen kan vara känd, det kan inte happen.i träffat en riktig sjöjungfru på roblox (en spel site) hennes namn 2rose2 nu gav hon mig instruktioner som verkade omöjligt som vistas i ett museum efter stängningsdags, det är hard.now min bror säger sjöjungfrur inte existerar, men jag har sett en personligen, och jag hittade en kniv (&# 128.298;) men det var jag fann det under en MASSIV rock.also min vän Jared (en Fisher) (en tonåring) har sett och har en sjöjungfru kniv att han har sett one.now om någon kan ge råd om denna sida hur man blir en riktig sjöjungfru, inga skämt, gjorde inga falska hem skit, the real deal, eftersom jag har tillbringat större delen av mitt liv att uppmuntra unga barn som sjöjungfrur existerar actualy tack.

Jag tror att jag förvandlas till en sjöjungfru jag vill snabba upp det men jag vet inte hur kan du avsändaren min fråga I. tror att detta 100 procent och jag vet inte vad tot göra.

Du kan inte riktigt påskynda processen det etern väljer du eller inte men du verkligen veta när det inte väljer du

Jag tror verkligen på sjöjungfrur, Im inte en del av regeringen som kommer att hitta dig och dissekera dig. endast 11 för crying out loud im. im mogen och bryr mig inte om vad icke-troende har att säga. några verkliga sjöjungfrur ute du vara min vän på min facebook är Madison Marce Vance eller.

Varför alla vill vara en sjöjungfru över den lilla sjöjungfrun? Varför inte bara älskar dem? Jag älskar den filmen, inte et mig fel, men en film bör inte ändra hur du ser saker.

Jag har mer sjöjungfru info. När du går i klor efter rakning benen, det brinner, eller hur? Tja, sjöjungfrur få ett utslag som ser ut som det är på benen. Det kliar verkligen dåligt, och orsakas av exponering för klor.

26-30. F 1 Response 0 Mar 30, 2016

Ok nu många människor klagar hur stavar inte fungerar för dem. Jag tror att det beror på att du slutat tro så magiskt gick torrt. Jag har talat med många människor om det sjöjungfru spell & de sade när det inte fungerade i den tid det bör de tvingade sig till att tro.

Källa: www.experienceproject.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 1 =