H20 Vatten Diet förlorar 10kg i 2 månader utan Exercise20

H20 Vatten Diet förlorar 10kg i 2 månader utan Exercise20 vatten kan skadaH20 Vatten Diet förlorar 10kg i 2 månader utan motion

H20 Vatten Diet förlorar 10kg i 2 månader utan motion

Hej, idag kommer jag att dela med dig H2O vatten diet för att förlora 10kg i 2 månader eller 60 dagar utan träning!

Många människor kämpar för att förlora vikt och deras främsta svaghet är att göra regelbunden daglig motion, men gissa vad; du behöver inte göra regelbunden motion för att gå ner i vikt, det finns många sätt att kasta pounds utan smärtan av att göra daglig motion …

Och i dag kommer vi att diskutera en av mina favorit metoder som är H2O vatten diet.

Som ni kanske vet vatten eller H2O är en vätska som har noll kalorier, vilket innebär att oavsett hur mycket du dricker det du aldrig kommer att gå upp i vikt. Även om detta är inte helt sant … du kommer gå upp i vikt, men det kommer att vara tids. Vad jag ville säga är, om du dricker 2 liter vatten du kommer att få ungefär 2 kg, men efter en tid kommer du att förlora denna tids vikt i form av urinering.


Jag vet att detta låter långsam men jag måste påpeka detta viktig information eftersom H2O vatten diet är baserad på denna praxis konstant vinna och förlora vikt metod. Låt mig förklara:

Din kropp fungerar så här: du behöver energi för att utföra dagliga uppgifter och denna energi kommer från matsmältning eller kalorier. Om du inte smälta maten kroppen hittar energikälla från lagrat kroppsfett. Och detta lagrat kroppsfett är formen när du äter för mycket mat och inte bränna den i en form av motion.

H2O Vatten diet för att förlora 10kg i 2 månader utan motion

När du dricker vatten din kropp inte kommer att få energi eller kalorier, men det kommer att fylla upp din mage (tillfälligt). Detta kommer att tvinga kroppen att hitta energi från lagrat kroppsfett, vilket innebär att du kommer att bränna fett utan att göra övningen.

H20 vatten diet fungerar! Men låt mig varna dig: dricka för mycket vatten kan skada njurarna, eftersom det kommer att späda ut din kropp saltnivåer. Därför får du inte överskrida den maximala dagliga vattenintag dos som är 5 liter vatten om dagen.

Det bästa sättet att gå ner i vikt med H2O vatten kost är att:

  • Har en hälsosam frukost mindre än 600 kalorier och utan socker
  • Hoppa över lunch och dricka vatten istället
  • Du senast klunk vatten bör vara kväll 18h för att undvika våt säng
  • Vid middagen kan du ha någonting så länge det är socker fri och mindre än 600 kalorier

Nu räcker det! Om du följer ovanstående diet plan för åtminstone 60 dagar eller 2 månader kommer du att lyckas förlora 10kg av kroppsfett utan motion!

Källa: www.healthsurgeon.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + tjugo =