Hem – Falska Spotters Independent Designer Bra autentisering och bedömning Tjänst

Vi kan också erbjuda Specialist verifiering och bedömning för designer fina smycken (smycken) och klockor (Så gott som alla hus / gör täckt) och för National Football League (NFL) tröjor.

Vi är mycket glada över att kunna säga att Fake Spanare har ännu aldrig (medvetet) hade ett meddelande om äkthets / Non-Äkthet avvisas av eBay, PayPal, eller ett kreditkortsföretag (eller någon annan för den delen).

Vi känner att vi är ett av de bästa autentiseringstjänster tillgängliga, eftersom vi bara anlita mycket kunnig och erfaren Designer Specialist autentiserare / taxeringsmän. som är begränsade till att autentisera högst två olika märkes varje. När det gäller Ready-to-wear kläder och tillbehör (och i själva verket de flesta endast autentisera en), för att säkerställa att de har tid att verkligen känna och hålla dig uppdaterad med de nyckfulla det valda märket (s) .

Vi strävar också efter att vara extremt tillförlitlig, noggrann och ärlig i alla våra kontakter med våra kunder. Vi tror på att besvara alla legitima förfrågningar (som inte redan omfattas på denna webbplats) omedelbart, med alla uttalanden som beställts i tid och om det på sällsynt tillfälle, vi oundvikligen försenad / inte göra en tjänst som har beställts, oavsett Därför arbetar vi för att se till att kunden är medveten om situationen så snabbt som möjligt och / eller är snabbt återbetalas eller delvis återbetalas, som är lämpligt och / eller behövs.

Falska Spanare erbjuder verifieringar och bedömningar för följande typer av designprodukt: designade väskor / handväskor / plånböcker, designer tillbehör (såsom plånböcker, coinpurses, halsdukar, bälten etc.), formgivare skor (t.ex. skor, stövlar, sandaler osv) , designade smycken / smycken (såsom örhängen, halsband, pins / broscher, armband / armband, ringar etc.) och designerkläder (såsom toppar, blusar, skjortor, klänningar, klänningar, kjolar, byxor / byxor, badkläder etc.) .

Samt verifieringar och bedömningar, erbjuder vi andra tjänster. också, såsom skick rapporter och svara på alla dina frågor om följande: design hus och märkesvaror, datumkod / serienummer, äkthet kort, hologram och andra designer bra etikett (Skyddshölje / dammpåsar, carecards, hängetiketter etc.).

Dessutom, eBay / PayPal och allmänna konsumenträttslig rådgivning, personlig shopping, styling och designer goda frakttjänster finns också.

Använd navigeringsfältet, till vänster, för en lista av våra tjänster (och priser) och instruktioner om hur man dra ihop dem.

Alternativt, om du behöver en offert för en skräddarsydd tjänst, eller har andra frågor som inte omfattas på vår hemsida, vänligen maila oss på: help@fakespotters.com.

Källa: fakespotters.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + åtta =