Hår utskärning i Photoshop genom att använda Blandningsalternativ Istället för Paths

Hur man gör en Hair utklipp i Photoshop utan att använda Paths

Så du behöver göra en hår utskärning i Photoshop. Vad är det bästa sättet? Använda vägar skulle vara en mardröm, och de ser hemskt. Urklippsbanor är bra för hårda kanter och klart definierade divisioner, men när du börjar försöka skära ut enskilda delar av hår och päls är det ett slöseri med tid. Det bästa man kan göra är att blanda bilden med bakgrunden i Adobe Photoshop och placera filen som en tillplattad TIFF eller skiktad PSD. Nedan är bara ett sätt att ta itu med frågan.

Att starta vår hår utskärning i Photoshop börjar vi med en bild av en kille med en hårig huva på en vit bakgrund. Jag valde den här bilden, eftersom pälsen skulle vara omöjligt att skära ut på ett effektivt sätt med hjälp av vägar.


Jag kommer att sätta bilden på en blå bakgrund, så jag har skapat en blå skiktet enligt nedan. Då jag dupliceras bildlagret två gånger för att sluta med tre kopior av arbetsskiktet. Dölja de två översta skikten och markera lagret vid botten av högen. Till höger om namnet på lagret själv, dubbelklicka för att få upp Lager Style dialogrutan.

Här är alla tutorials jag skapat så långt för att visa olika sätt att skära ut håret med hjälp av Photoshop:

Har du denna webbplats användbar? Hittade du vad du letade efter?
Vänligen meddela oss och hjälpa oss att förbättra vår webbplats.

Utan dina värdefulla synpunkter är det svårt att skriva nya artiklar för Grafisk design sysselsättning.com som är av användning. Klicka här och låt oss veta vad du trodde på vår webbplats – och om du inte hittar det du söker, vänligen säga oss så att vi kan försöka att fylla luckorna. Tack för att besöka, och vi hoppas att höra från dig.

sök Graphic-Design-Employment.com

Nick Beresford Davies | © www.graphic-design-employment.com | Google+ utbildning, rådgivning, resurser, förtroendeskapande åtgärder för grafiska formgivare

Källa: www.graphic-design-employment.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + sexton =