Jet Li nettoförmögenhet! – Hur rika är Jet Li

Jet Li nettoförmögenhet! - Hur rika är Jet Li om honomJet Li nettoförmögenhet

Substansvärde: $ 55 miljoner

Om Jet Li

Det har sagts att den totala bedömningen av Jet Li nettoförmögenhet idag når 55 miljoner dollar. Jet Li är en av de mest populära namnen i Hollywood industrin av kinesiskt ursprung. Han är en skådespelare och producent. Emellertid är han känd inte endast på grund av sitt arbete i filmindustrin. Jet Li är också känd som en kampkonst. I själva verket är han också känd som en wushu mästare. Skådespelaren föddes 1963 i Peking, är han dock en singaporianska medborgare.

Att tala om honom som en wushu mästare, har han tränat under tränaren Wu Bin under tre år. Efter dessa tre år Jet Li vann sin första mästerskap på nationell nivå med Peking Wushu Team. När han var 19 år gammal, bestämde Jet Lie att avgå från denna sport.


År 1982 började han sin karriär som skådespelare, som också visat sig vara en framgång och som ökade den totala storleken på Jet Li nettoförmögenhet. Den första filmen där han verkade kallades ”Shaolintemplet”. Jet Li sedan dess har medverkat i många fler kända filmer, som ingår kampsporter tema, såsom ”Once Upon a Time i Kina”, där han gjutna för en roll av Wong Fei Hung.

1998, Jet Li debuterade som en Hollywood skådespelare med hans framträdande i filmen heter ”Dödligt vapen 4”. Sedan dess har han etablerat sig som en av de mest framgångsrika kinesiska aktörer i Hollywood och detta engagemang har också lagt upp till det totala beloppet av Jet Li nettoförmögenhet. År 2000 fick han den första ledande roll i en Hollywood produktion, kallas ”Romeo Must Die”. I den här filmen, valdes han för en roll Han Sing.

Nu har du en aning om varför Jet Li nettoförmögenhet är denna enorma

Källa: gonetworth.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =