Meguiars NXT Generation Tech Wax är till skillnad från någon annan bil vax! Tech Wax, ett syntetiskt, vetenskapligt

En ny typ av skydd!

Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 introducerar en ny dimension av glans och skydd! Ingenting kommer ens i närheten av denna fantastiska produkt. NXT Generation Tech Wax 2.0 glider på och av lätt lämnar bakom skimrande bevis på skydd dess leverera! Blicka genom det kristallklara skal på djupet och rikedomen i dränkt färg nedan. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att avslöja en bländande ny yta!

När man talar vax, youre faktiskt talar skydd. Tech Wax 2,0, en syntetisk, vetenskapligt engineered färg tätningsmedel, är ett alternativ till traditionell vax. Fördelarna med en färg tätningsmedel är många: idiotsäkert, snabb, enkel applicering, längre livslängd, likvärdigt skydd! Om du föredrar utseendet av ett vax (sägs vara en glansigare, våtare, rikare överklagande) men som hållbarheten av ett tätningsmedel, kan du lager en vax över en färg tätningsmedel. Pinnacle Souverän eller Signature Series II kommer att ge dig mest enastående resultat över Tech Wax 2.0. Meguiars rekommenderar inte skiktning Tech Wax 2.0 över en annan tätningsmedel eller vax. Det har små rengöringsegenskaper, men en päls är allt du behöver för att uppnå dramatiska resultat.

Samtidigt youre skyddar din bil med NXT Generation Tech Wax 2.0, specialiserade, klarlacks säkra slip ingår i formeln undanröja dessa fina repor så att du kan ha en perfekt finish! Ingen annan tätningsmedel kan göra det! Fans av Tech Wax 2.0, och jag försäkrar er att det finns en armé av dem, rapporterar vad det är som gör Tech Wax 2.0 sin favorit. Skarpa, tydliga reflektioner och fet profilering. Den visuella resultatet är en bra balans mellan en glänsande, klar tätningsmedel utseende och en djup, glänsande karnaubavax. UTESTÅENDE!

Tech Wax 2.0 är tänkt att användas på en nytvättad bil fri från färg föroreningar. En detalj lera hjälper dig att uppnå detta. En pre-vax renare kommer också ordentligt förbereda din färg för tillämpningen av NXT Generation Tech Wax 2.0. Använd en skum pad för handen applikationer, och en fin, skum pad på en dubbelverkande buffert om du väljer maskin ansökan.

18 oz.
Skumapplikatorn ingår

Enklaste ute!

Jag har använt nästan allt som finns. För mig handlar det om hur lätt det är att ta bort, och detta är överlägset har varit en av de bästa. Att inte tala om att det har hållit min färg ser fantastisk längre tid än förväntat. Jag gav ärligt det 2 veckor innan jag skulle behöva åter tillämpa den. Men verkligheten är jag brukar gå 3 månader innan att behöva tillämpa den. Jag hålla bilen ren och följa upp med detaljer sprej under tvättar varje vecka. Vid tillämpning av detta tunnare desto bättre. Jag såg några recensioner med strimmor. Det borde hjälpa!

Fördelar:
Nackdelar:

Fungerar OK för priset

Fördelar:

Ser bra ut efter ansökan. Mycket lätt att applicera & avlägsna.

Nackdelar:

Kommer inte att hålla upp för en hel vinter. Besviken.

Stora resultat för priset.

Jag sökte till min svarta lastbil första oktober och denna Michigan vintern har varit brutal. Denna produkt har hållit upp stark. Jag kommer att gå att spruta vikar en gång i veckan sedan följa upp med ONR hemma. Fortfarande lyser trevlig och pärlor väl. Du måste låta den sitta, gjorde misstaget på en vänner lastbil som rusade mig och det såg fläckiga tills jag fast det. Jag tycker Megs produkter, mest fungerar bra och har rimliga priser.

Fördelar:

Stora resultat för priset.

Nackdelar:

Så länge du följer instruktionerna, ingen.

Källa: www.autogeek.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 1 =