Microsoft Silverlight Hämta

Tack vare den kontinuerliga utvecklingen av Internet och webb-teknik kan användarna njuta av nya och uppslukande upplevelser. En av de ganska nya innovationer som särskilt har utformats för dessa ändamål är Microsoft Silverlight.

Stöd för flera plattformar och några förbättringar

Denna speciella teknik, förutom att vara plattformsoberoende, är tillämpligt på både 32-bitars och 64-bitars system. Silverlight ger mer vätska gränssnitt och ger många funktioner för utvecklare, eftersom det strävar efter att hjälpa dem att skapa unika medieupplevelser.

Insticksprogrammet avsevärt förbättrar videokvaliteten och uppspelningsprestanda är också visade upp ett hack. Animationer är mjukare än de som presenteras i liknande teknik och interaktion spelar en allt viktigare roll i både utveckling och tittar Silverlight innehåll.


Bättre zoom och stöd för tredimensionell innehåll

Bland kan noteras de mest synliga transformationer “Djup Zoom.” Denna funktion används med högupplösta bilder och det ger särskilt smidig och snabb zoom för att minimera laddningstider och stress på systemets appar och resurser.

En annan nyhet som finns i Silverlight kallas “Perspektiv 3D-grafik,” som utvecklats för att göra det möjligt för utvecklare att lägga till innehåll till tredimensionella plan. De användare som visar att innehållet kan i sin tur, skala eller rotera det som de önskar.

Andra visuella förbättringar

För utvecklare, kommer denna teknik med många visuella förbättringar som kan användas i sina ansökningar. Bland dessa, “pixel Shader” och “Skin och styling” ta effekter för animationer och grafiskt innehåll, samt förmågan att använda dessa bilder för att skapa personliga kontroller.

Slutsats

Allt som allt, Microsoft Silverlight är definitivt ett steg framåt, eftersom det ger innovationer för både innehållsskapare och åskådarna. Innehållet byggda med detta verktyg är interaktiv och engagerande som väl och som stöd för Silverlight expanderar, är det en bra idé att ha det installerat på datorn.

SYSTEMKRAV

  • Windows Vista med Windows Internet Explorer 7, Firefox 1.5, Firefox 2
  • Windows XP SP2 med Internet Explorer 6 eller 7, Firefox 1.5, Firefox 2
  • Windows Server 2003 (exklusive IA-64) med Internet Explorer 6 eller 7, Firefox 1.5, Firefox 2
  • Windows 2000 med Internet Explorer 6 (Silverlight 2.0)
  • X86 eller x64 500-megahertz (MHz) eller snabbare processor med 128-megabyte (MB) RAM

  Nytt i Microsoft Silverlight 5.1.50709.0:

  • Löser det säkerhetsproblem som beskrivs i följande Microsoft Kunskap Base: 3182373 MS16-109: Säkerhetsuppdatering för Silverlight att Adress Remote Code Execution. September 13, 2016

  Läs hela ändringsloggen
  Källa: www.softpedia.com

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  3 + 4 =