Mo – varelser Mod för Minecraft 1

Mo - varelser Mod för Minecraft 1 Det är inte att tillverkarenMo ‘varelser Mod för Minecraft 1.8.8 / 1.8 / 1.7.10

De Mo ‘varelser Mod presenterar en enorm mixed bag distinkta farliga och oengagerade publik i avledning. Allt som tjänar olika syften. Denna mod är i hög grad speciell, i huvudsak göra Minecraft en mer förnuftig avledning. En mer osäker nöjen.

Minecraft startade utan publik, trots det var bara en tidsfråga innan de aktualiseras. Både farliga och lager varelser gjordes. Både klassificeringen har haft några ändamål, i huvudsak de för näring och erfarenhet. Fram till denna punkt huvud svärmar / varelser som har införlivats i den nöjen är fienden, inklusive tvingande skrumpna handledare. Förnuftigt, det finns en hel del människor mer varelser som slingrar det vilda. Det kan vara att Mojang är slöa när den lägger fram horder, eller de tycker i huvudsak det onödigt. I händelse av att fler varelser skulle kunna ingå i avledning, skulle det göra din verklighet en ton dessutom fascinerande, anmärkningsvärd, och ovänliga.


Denna mod presenterar ett brett blandning av egenheter som ströbortsett från mods grundläggande orsaken. Med användning av Mo ‘varelser mod du kan vara hanterbara, rida, husdjur, och ranch en gigantisk blandad kompott av varelser. Då igen, någon modder som kan utnyttja horder med all sannolikhet ändra även bara en gimmick av en ranka. I motsats till att göra detta, tillverkaren av Mo ‘varelser i huvudsak gjort mer, farliga och dubbelt oroväckande rankor som slingrar dag, och natt.

Mo ‘varelser Mod försöker förverkliga sina jippon till nöjen utan att avledning till meningslösa, eller dum. Som jag sa under den senaste tiden, det gör nöjen klokare. Alla nyligen ingår horder kan vändas och upp för dina likings. Denna gimmick är en enkel att använda menyalternativet mod bekantar följaktligen med nöje.
Äventyr i Minecraft är en gigantisk del av standardspel när uppskattar Minecraft. Utvecklaren av denna mod måste verkligen tänkt denna tanke när man planerar och skapar denna häpnadsväckande bit av arbete. Strosa genom din verklighet har aldrig varit så fascinerande, roligt och energisk utan Mo varelser mod. Denna mod är i hög grad enkel att använda, bara införa mod och din redo att gå. Var försiktig dock, kan publiken vara osäkra, och det är uppmanade dig att stanna långt från riskfyllda slag. Deras utseende kan dela ut dem så håll ögonen öppna.

Mo ‘varelser mod presenterar en enorm blandning av horder. En betydande mått av massorna kommer att göra ditt liv heck, och andra kommer att stödja dig i ditt uppdrag för överlevnad. Spelare har sin egen speciella bedömning på saker och om frågan om en rörig mod som Mo varelser mod; Det borde verkligen vara något som spelarna kan utan tvekan användas för att justera de mods egenskaper. Dess långsökt att komplexa mod inkluderar en anpassning GUI segment för mod. Det är inte att tillverkaren har varit apatisk. Inte allt mods behöver dem. Emellertid mods gjorda för avledning av spelarna.

Mo ‘varelser Mod för Minecraft 1,8 presenterar en annan meny val som tillåter dig att ändra vad horder kan frambringa, och vilka som inte kan. Gimmick dessutom gör det möjligt att vända distinkta svärmar föda priser. Bara om allt kan ändras enligt vad som anges av spelarna likings.

Mo ‘varelser Mod för Minecraft ändringsloggar

v8.0.0 för Minecraft 1,8

 • Fast Pet Amulet glitch med mcMMO.
 • Fast Pet Amulet glitch med namnbrickor.
 • Fast Ray växa glitch.
 • Fast BigGolem dupe glitch.

v8.0.1 för Minecraft 1.8.8:

 • Avlägsnade fishbowls.
 • Fast pott beds ikoner och beteende.
 • Synkroniserad flygande häst vinge flaxade animationer och ljud.
 • Rensas upp koden.
 • Fasta komodo animeringar.
 • Fast serverkoden.

Hur man installerar Mo ‘varelser Mod?

 1. Först måste du ha installerat Forge API och CustomMobSpawner för Minecraft!
 2. När du har installerat Forge, gå till .minecraft / mods mappen.
 3. Sätt Mo varelser mod fil i mappen mods.

Ladda ner Länkar för Mo ‘varelser Mod

för Minecraft 1,8 och 1.8.8 – Kräver CustomMobSpawner 3.4.0 och Forge 1.8-11.14.1.XXXX

för Minecraft 1.7.10 – Kräver CustomMobSpawner 3.3.0 och Minecraft Forge API

Credit: DrZhark – Original tråd på Minecraft Forum

Källa: minecraftsix.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fem =