Någon gravid inom 1 månad efter D förstärkare C

Någon gravid inom 1 månad efter D förstärkare C säker på att du fårGraviditet Info HOME

tack för din input, jag är lite nevorous för igår jag statred att upptäcka det var verkligen ljusrosa och och brunaktig när jag torkas det varade bara som en timme och sedan kom tillbaka idag samtidigt och gjorde samma sak, im menar att det skulle vara implatation blödning som hur det ser ut. Jag kan också se Weins riktigt bra på mitt bröst och b___st som var det första jag märkte med förra preg, har du expirence något av detta, hur snart efter D och C fick du en positiv preg test?, hoppas att höra från ya snart

Som jag sa att jag hade min D&C på den 15 juli de tror att jag fick gravid den 29. som jag tror att jag inte ägglossning tills den 2: a, men jag kan ha fel. Jag fick ett positivt test på 18 Augusti Jag skulle bara behandla det som den första dagen av din menstruation var den dag du hade D&C. Så bör du beable att testa i nästa dag eller två och få en positiv om så är fallet. Fick du gravid lätt första gången? Jag kan bli gravid riktigt enkelt jag bara har svårt att bära dem. Sista gången jag blev gravid vi fick gravid första gången vi hade s_x också. Jag var 6 veckor när jag missfall. Och du då? Jag går också in för en annan u / s på fredag ​​och om vi inte ser hjärtslag jag kommer att ha en annan D&C. mycket skrämmande. Jag är inte med samma symptom Jag hade förra gången. Mina b___bs precis börjat ont och jag är inte så trött, men jag känner mig lite mer sjuk. Jag beslutat att testa eftersom jag visste att vi hade oskyddat s_x och vi skulle middag med vänner på natten. Jag ville inte gå och ha ett par drinkar om jag var gravid. Det låter som du kan ha implantation blödning. Lycka Jag vill gärna höra vad som händer och jag kommer att låta dig veta hur fredag ​​går. Jag tror inte att jag någonsin har varit mer nervös i mitt liv men att se en liten hjärtslag.


Hej, jag har inte ett svar till dig utan en fråga för dig eller någon annan som kanske kan sprida lite ljus över detta, hade en d&c den 27 juli och jag bara blödde för 3days och haft oskyddat s_x under större delen av månaden jag sedan började blöda den 26 augusti, men jag bara blödde för en dag, gör ni tror att jag kunde vara gravid eller kunde något annat ha fel? Snälla hjälp, jag alltför rädd för att göra ett test.

Hej Danielle, hade jag en D&C på 14 februari och föll pg genast igen. Jag tänkt bara 4 veckor efter D&C men. Jag visste inte riktigt har några symtom förrän

6 veckor, vid vilken punkt viktigaste klagomålet var uppblåsthet. Jag är nu 26 veckor gravid och allt går bra. Din kropp kommer bara falla pg igen när den är klar att. Om livmoderslemhinnan inte bygga upp tillräckligt ägget inte kommer att fästa och du kommer att få vad som kommer att vara precis som en normal period. Nicole, kanske 6 veckor bara vara lite tidigt att se mer än vad du gjorde. Oroa dig inte, jag är säker på att du får se den lilla hjärtslag pumpa bort på fredag. Eftersom de inte har din sista af ska användas för datering, kommer de att använda de datum som beräknas av de allra första skannar du har. Min första genomsökningen visade EDD av 14 december, och det har alltid bara varit 1 eller 2 dagar från det. Bebis damm.

HAD A D&C augusti 12. STILL ingen period. I hopp om att vara gravid. Men inte säker ATT TESTA ÄNNU? VAD TROR DU?

Hej Sandra, jag hade d&c på 5 augusti för missade abort. Det var riktigt smärtsamt tid för mig och min make. Fortfarande jag inte få mina perioder. Jag gjorde HPT förra veckan kom negativa. Jag är rädd att bli gravid igen. hoppas att höra snart från u.

Hej Danielle – Jag hade en d&c på 8/3 och ingen tid ännu heller. Jag har kart temps och de har gått upp sedan 9/6 – Jag tror att jag kan ha ägglossning sedan, så det är några dagar för tidigt att testa. Kanske det är ditt fall också? Jag upptäckte också från 8 / 27-29, men det får inte ha varit implantation eftersom mina temps var fortfarande låg och pg testet jag tog några dagar sedan var negativ. (Sista gången jag fick en positiv 11dpo.) Jag ska tänka positiva tankar för dig.

Hej, jag behövde en d&c, men jag hade ett missat missfall, vad det nu betyder, och det var i princip en naturlig missfall eftersom jag miscarred alldeles i början. Jag började TTC direkt, och min af beror en vecka, och jag har preg. symptom redan. Mina BBS och området är verkligen ont, så det ger mig massor av hopp. Jag kände också illamående under de senaste morgnarna. Önska mig lycka till

www.pregnancy-info.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + sjutton =