Semester i Österrike 2017

Semester i Österrike 2017 Saalbach och Ellmau - alla

Kontaktcentret är för närvarande stängd .

Vårt kontaktcenter är för närvarande öppen .

Våra öppettider:

  • måndag 09:00 – 09:00
  • tisdag 9:00 – 09:00
  • onsdag 09:00 – 09:00
  • torsdag 09:00 – 09:00
  • fredag ​​09:00 – 07:00
  • lördag 09:00 – 07:00
  • söndag 10:00 – 05:00

Telefonnummer: 020 8939 0740

Visa alternativa sätt att kontakta oss.

Inget boende senaste tillgängliga

Inga senaste sökningar tillgängliga / Alla sökningar som du gör på denna webbplats sparas här

Sökresultaten visas på thomsonlakes.co.uk

Österrike helgdagar från £ 421 snittpris per person

Översikt

Plats


Så vad är det?

Österrike handlar om landskapet, oavsett om du tittar ut över kristall sjöar eller vandra genom blomster strödda ängar – allt med massor av kultur längs vägen.

Du får helt enkelt fjällupplevelse på en österrikisk semester. Chokladask byar, linbanor upp till topparna, natursköna alpina järnvägar och traditionell eftermiddagskaffe och kaka. Och det finns massor av vackra städer och byar att välja mellan.

Alpbach, Lech och St Gilgen ofta röstade Österrike vackraste bergsbyar, tillsammans med Saalbach och Ellmau – alla perfekta bilder och ligger högst upp i höjderna. Niederau och Obergurgl är fredliga under sommarmånaderna och fresker hus S&# 246; ll och kullerstensgator i Bad Hofgastein har massor av tecken. Eller, om du föredrar att vara i en större stad, det finns sofistikerade Kitzb&# 252; Hel, traditionell St Anton, natursköna Kaprun och den livliga, ned till jorden orterna Mayrhofen och St Johann att välja från.

Alla våra österrikiska orter är omgiven av berg, och några av dem sitta bredvid glittrande sjöar också. Du kan koppla på vattnet banor i Seefeld, Achensee eller W&# 246; rthersee, eller utforska de historiska sjön centra St Wolfgang, Zell am See och Fuschl am See.

Österrikiska kulturen är inte allt om lederhosen och schnitzel – även om du kan stöta på båda. Det är också känt för sina underbara kyrkor och palats, sin rika musikaliska historia och förtrollande folksagor som fyller dess berg. Och med lokala evenemang hela sommaren, liksom Kitzb&# 252; HEL vinfest, kan du prova det bästa av kulturen på din vistelse.

Vår upptäckt paket kombinera de bästa hotell, hotellområden och utflykter för att hjälpa dig att göra det mesta av din semester – allt för ett bra pris. För mer information om Discovery paket besök vår dedikerade sida. Boka din sommar 17 Discovery Paket den 1 maj 2017.

2017 i Österrike
Nästa sommar är redan ser ut att vara en stor. För sommaren 2017, har vi fått nya hotell att bo på och nya utflykter att njuta av, så att du kan utforska ännu mer av sevärdheter, dofter och ljud i Österrike. Kolla in våra österrikiska resort och logi sidor för mer information.

Specialerbjudanden

£ 100 rabatt per bokning

www.thomsonlakes.co.uk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 7 =