Vispa trafik biljetter

Vispa trafik biljetter sväng, försummelse att ge ochHur man slå trafik biljetter

Trafik biljetter är avsedda att vara avskräckande till trafikförseelser för att säkerställa säkerheten och ordningen på vägen. Men även när de flesta amerikaner är licensierade förare, många har ibland begått misstag och de automatiska kameror på strategiska korsningar, du bara kan inte undgå inte straffas för fel riktning eller för fortkörning.

Så hur du slår trafik biljetter? Det första du bör göra är att vara medveten om hur trafik biljetter fungerar, oavsett om trafiken kränkning är i domstol eller om du bara vill veta trafikregler och undvika eventuella överträdelser.

Vad är trafik biljetter?


Detta är ett meddelande som utfärdas av poliser till bilister eller trafikanter som anklagas för brott mot trafikreglerna.

Vilka typer av brott?

Det finns tre typer av trafik biljetter:

  1. Ett rörligt kränkning som överstiger väg hastighetsbegränsning, kör en röd lampa eller sluta underteckna och DWI / DUI
  2. Icke-rörligt kränkning som felparkering eller olaglig parkering
  3. Strikt ansvar brott som kör med brutna eller utbrända strålkastare, illegal U-sväng, försummelse att ge och parkering utan tillstånd i ett handikapp utrymme.

Vad göra för att slå trafik biljetter?

När en trafikansvarig hindrar dig för ett brott, är din inställning ditt bästa försvar.

  • Var artig. Alltid vara respektfull. Var lugn och icke-hotande. Inte agera arrogant. Aggressivitet och slåss med polisen kommer bara få dig mer i trubbel. Det är bra om du rulla ner fönstret och sätta händerna på ratten. Försök inte att flytta eftersom det kan göra polisen mer misstänksam.
  • Låt officer avsluta grunderna. Vänta på honom att ställa frågor. Som standardfrågor, kommer han att fråga ”Vet du varför jag slutade du?” Och svaret bör vara artigt ”Nej, officer jag inte.” Den andra frågan är ”Vet du hur fort du kör?” Du kan svara på någon av följande: ”. jag är inte säker, officer” (a) (b) ”jag tror det är min fart gräns. ”(c)” Jag var inte fortkörning, jag kollade min hastighetsmätare precis innan du stoppade mig. ”Då kommer han brukar be om ditt körkort och bil registrering. Räcka honom vad han ber om.
  • Acceptera inte skuld. svarar helt enkelt ”ja” eller ”nej” på hans frågor. Om du har etablerat rapport, kan du be om nåd eller ersättning. Gör det uppriktiga och låta honom se att detta är mycket viktigt för dig. Men när han ger dig slutligen en biljett för brott, inte argumentera. Din argument kan användas mot dig i domstol.
  • Följ domstols riktlinjer. Vanligtvis trafik biljetter prövas per post. Du kan skicka ett brev hävdar din oskuld och polisen kommer också att göra detsamma. Trafikpolisen inte bry sig om att göra pappersarbete, så att du kan vinna som standard. Om du förlorar, men du kan be om ett personligt försök och begära för trafik skolan eller betala böter eller böter.
  • Åberopa ditt fall. Som tidigare nämnts, åberopa som ”icke skyldig”. När du gör det kommer du att tilldelas en domstol för att fortsätta med rättegången. Det finns tillfällen då tjänstemannen inte kan visa upp. Så återigen du vinner eftersom fallet kan avfärdas. Men i många städer med en stor valdeltagandet kan domaren besluta att helt enkelt minska brott till mindre kostnader genom att minska punkter på din körning poster, eller i länet förordningar, inga poäng kommer att placeras på din post.

Vissa trafik kränker tror att de kan slå trafik biljetter med hjälp av webbplatser som erbjuder betaltjänst för att hjälpa dig med dina trafik biljetter. Kan de verkligen hjälpa? Här är en artikel för att guida dig innan du bestämmer dig för att använda webbplatser för att bekämpa trafik biljetter.

Källa: www.beattraffictickets.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − sju =