Växande Schefflera tips för Schefflera Plant Care

Växande Schefflera Tips för Schefflera Plant Care behöverSchefflera Care – Information om Schefflera Krukväxt

Av Heather Rhoades

Den Schefflera krukväxt är en populär växt och finns i många varianter. Den mest kända är paraply trädet och dvärgen paraply träd. En av anledningarna till anläggningen är populärt är att Schefflera växt vård är så lätt, men samtidigt Schefflera omsorg är lätt, inte anläggningen måste vårdas. Fortsätt läsa för att lära sig mer om att växa Schefflera och hålla det friska och frodig.

Schefflera växt Skötselråd

Det finns två mycket viktiga delar till rätt Schefflera vård. Den första är korrekt solljus och den andra är korrekt vattning.


Ljus – Schefflera växter är medelljusanläggningar, vilket innebär att de behöver ljus men indirekt ljus. Ett vanligt klagomål om Schefflera växter är att de får långbent och diskett. Detta problem orsakas av för lite ljus. Se till att du växer Schefflera i rätt typ av ljus hjälper till att förhindra långbent tillväxt. Å andra sidan, vill du inte att placera en Schefflera krukväxt i direkt, ljus, eftersom detta kommer att bränna bladen.

Vatten – När växande Schefflera, vara medveten om att vattna rätt sätt kommer att bidra till att hålla din Schefflera krukväxt frisk. Att vattna rätt, vänta tills jorden i krukan torkar ut och därefter noggrant blöta marken när du vatten. Ofta kommer folk över vattna sin Schefflera anläggningen och detta kommer så småningom döda den. Gula löv som faller utanför anläggningen är ett tecken på att du kan vattna för mycket.

Ytterligare hand om Schefflera inkluderar beskärning och gödsling.

beskärning – Din Schefflera kan också behöva beskäras ibland, speciellt om det inte blir helt tillräckligt med ljus. Beskärning en Schefflera är enkel. klippa precis utanför vad du känner är bevuxen eller långbent tillbaka till en storlek eller form du vill. Schefflera krukväxter rebound snabbt från beskärning och kommer att se ännu fylligare och mer frodig strax efter beskärning.

gödningsmedel – Du behöver inte gödsla ditt Schefflera, men om du vill kan du ge det en halv lösning vattenlöslig gödningsmedel en gång om året.

Schefflera växter är giftiga för människor och djur, om ätit. Det är inte ofta dödlig men kommer att orsaka en brännande känsla, svullnad, svårigheter att svälja, och i svåra fall, svårt att andas.

Schefflera Krukväxt Skadedjur och sjukdomar

Schefflera växter är inte ofta besväras av skadedjur eller sjukdomar, men det kan hända då och då.

Spindelkvalster och mealybugs är de vanligaste skadedjur som påverkar Schefflera växter. I lätta fall av angrepp kommer att tvätta anläggningen med vatten och tvål normalt eliminera skadedjur. Med tyngre angrepp du många behöver behandla anläggningen med ett insektsmedel som Neem olja. Också vara medveten om att skadedjur angriper vanligtvis denna anläggning om det betonas. Om Schefflera har skadedjur, är detta sannolikt ett tecken på det är att antingen få för lite ljus eller för mycket vatten.

Den vanligaste sjukdom som drabbar Schefflera är rotröta. Sjukdomen orsakas av övervattning och dålig dränering i marken.

Den här artikeln uppdaterades senast den 03/17/15

Källa: www.gardeningknowhow.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + två =