Växthus Produce vid Henry Ford West Bloomfield

Växthus Produce vid Henry Ford West Bloomfield ge sinaVad växer i växthuset?

Växthuset ger näringsrik, ekologisk mat till våra patienter och samhällen, men det minskar också sjukhus matkostnader.

Henry Ford West Bloomfield Hospital hade en vision om att vara en nationell modell för wellness utbildning, förbättra hälsan och minska sjukvårdskostnaderna genom att ge människor med resurser för att hjälpa dem att förbättra och bibehålla optimal hälsa. Henry Ford West Bloomfield Hospital Greenhouse är en del av att göra denna vision till verklighet.

Den nya Green är full av ekologiska frukter och grönsaker som används i patientmåltider, vid Henrys . och säljs på sjukhuset’s veckosäsongs jordbrukare’ marknadsföra. Några av de ekologiska produkter som odlas hydroponically (odling av växter i vatten i stället för jord), inkluderar:

  • körsbärstomater
  • Mikrogrönt, såsom grönkål och mangold
  • Olika örter, som basilika, koriander, dill, persilja, gräslök, salvia, oregano, timjan, mejram, rosmarin och mynta
  • Pesto görs också från basilika växa i växthus


Årlig beräknade produktionen

Växthuset ger näringsrik, ekologisk mat till våra patienter och samhällen, men det minskar också mat kostnader sjukhus, inklusive den beräknade produktionen av:

Förutom utfodring patienter är produkterna även används i demonstrations kök. Henry’s Café och vid Henry Ford West Bloomfield säsongs bönder’ marknaden, som är öppen för allmänheten.

Vår bonde arbetar nära våra kockar så de vet exakt vad som odlas och när det kommer att finnas tillgänglig. Som ett resultat av detta samarbete, våra kockar ge sina förslag på vad de vill ska odlas. I sin tur, är Greenhouse en win-win för våra patienter, samhället och sjukhuset, som ger färska gröna från Green till tallrik på mindre än 24 timmar.

www.henryford.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =